Det er et kendt problem at foreninger og sportsklubber mangler penge til at gennemføre de aktiviteter som de unge ønsker. Det er ligeledes et problem at der heller ikke er penge til nye rekvisitter, så mere og mere at det der bliver anvendt rundt omkring er slidt og delvist ødelagt.

Så sportsklubber og foreninger må ud og finde sponsorer der vil støtte dem, tidligere var de lokale butikker meget positive for at støtte op lokalt, men der bliver færre og færre lokale butikker.

Derfor har jeg med inspiration fra Norge og Danmark startet “Køb Og Støt Nu” som kan hjælpe sportsklubber og foreninger med mange børn og unge som medlemmer med at skaffe flere penge til deres klub og forening.

Kort og godt, så laver klubben/foreningen og “Køb og Støt Nu” en aftale som betyder at forældrene, familier og naboer kan købe daglige forbrugsvarer på vores web-shop www.kosn.dk og så får klubben en bonus på 20 %.

Så hvis en familie køber for 500 kr. af Toiletpapir, køkkenruller, rengøringsmidler og sprinklervæske til bilen, så er der 100 kr. til sportsklubben eller foreningen som de har valgt at støtte.

Sportsklubben eller foreningen bestemmer selv hvad de vil bruge pengene til.

Så kontakt Køb Og Støt Nu på telefon 4216 3307 eller skriv hvis du vil kontaktes og jeg kommer gerne ud og fortæller om mulighederne i klubben (og det er gratis).

Hilsen

Stig Pfefferkorn
Stifter af Køb og Støt Nu ApS
Fåreager 42, 2680 Solrød Strand